Over Ons

NW The Company

NW The Company is een consultancybureau op het gebied van sociaal juridische dienstverlening met als specialisatie schuldhulpverlening.

Wij streven naar een maatschappij waarin iedereen zich prettig voelt en waarbij we graag bijdragen aan een betere leefomgeving.

Na jaren te hebben gewerkt voor een aantal grote bedrijven als; Philips, NXP, Achmea, Delta Lloyd, enz. besloot Nico Wuarbanaran (oprichter van NW The Company) in 2009 het roer om te gooien. Nico merkte dat hij geen voldoening kreeg uit een groot salaris en de werkzaamheden die hij uitvoerde. Er miste iets…

Na een sabbatical van een half jaar waarin hij opzoek ging naar wat hem daadwerkelijk voldoening gaf belande hij in de sociale dienstverlening. Zijn mede mens helpen en zijn of haar leven op de rit krijgen werd zijn passie. Om deze passie zo goed en snel mogelijk uit te voeren en om meer mensen te kunnen helpen met zijn vaardigheden besluit hij om in 2012 NW The Company op te richten met als doel een directe of indirecte bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving van zoveel mogelijk anderen.

Sindsdien is NW The Company werkzaam geweest voor een aantal grote gemeentes en bedrijven door heel Nederland. Onze klanten geven aan dat wij ons focussen op het voordeel voor de klant en dat wij in staat zijn dit te doen op een inspirerende en enthousiaste manier die aanstekelijk werkt.

NW The Company werkt door heel Nederland en is momenteel gevestigd in Amsterdam Zuidoost.

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s. Indien er binnen onze organisatie vacatures zijn, zult u ze hier aantreffen.

Diensten

Bij NW The Company kunt u terecht voor veel verschillende soorten diensten. Een kleine opsomming van enkele diensten die wij bieden.

Vind u hier

Over Ons

NW The Company is een consultancybureau op het gebied van sociaal juridische dienstverlening met als specialisatie schuldhulpverlening.

Lees Meer

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s. Indien er binnen onze organisatie vacatures zijn, Kunt u ze op onze vacature pagina aantreffen.

Vacatures

Contact

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd of wij u ergens anders mee van dienst kunnen zijn neem dan snel contact met ons op.

Contact Pagina